Fri, Aug 30 | Innansjön

Gudinnehelg 2019

En helg full av dans, meditation, glädje, tillit och lust. Med övningar hämtade från kroppskännedom, dans, teater och yoga får vi gudinnekraften att vakna och flöda i våra kroppar.
Registrering är stängd

Tid och plats

Aug 30, 2019, 7:00 PM – Sep 01, 2019, 12:00 PM
Innansjön, 937 94 Innansjön, Sverige

Om

Kursen ges i Villa Insikt, som ligger i utkanten av i den lilla vackra byn Innansjön, med skogen på ena sidan och sjön på andra. Vi sover i dubbelrum och äter tillsammans men det kommer även ges utrymme för att dra sig undan för att reflektera, eller om du vill utforska de vackra omgivningarna. Det finns tillgång till bastu och bad för den som känner sig sugen på sådant på lördagkvällen. Med endast fem deltagare blir det en intim och trygg miljö.

Vi träffas på fredag kväll för att lära känna varandra, lämna vardagen bakom oss och landa i våra kroppar och i nuet. Lördagen blir en intensiv resa genom kroppen, fysiska och mentala övningar blandas med fri dans och tid för reflexion. Vi utforskar våra kroppars förmåga att röra sig, känna in och uttrycka och speglar varandra utan att bli bedömda. På fredagen avrundar vi och förbereder oss för att möta yttervärlden igen.

Anmälan är bindande och kursavgiften på denna kursomgång endast 2300kr.

Mat och logi ingår i priset.

Betalas senast 18/8 via Paypal

Skulle något hända så helgen ställs in återbetalas anmälningsavgiften.

Registrering är stängd

©2019 by Ovaninunder. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon