Om Ovaninunder

ansikte fixat.jpg

Ovaninunder grundades 2001 i samband med att jag skapade barnteaterföreställningen "Berättelsen om hur Kira besegrade häxan, befriade prinsen och fick sin häst". Jag har sedan producerat och uppträtt i en mängd dans- och teaterföreställningar och alla handlar i grunden om just detta, att besegra hinder, befria lusten för att få tillgång till kraften. Jag har också som undervisat i kroppskännedom och olika typer av uttryckande dans och grundat dansgrupperna Morganas Döttrar, Midnattssol och Misty Moon i Umeå.

Jag vill nu dela med mig av allt jag lärt mig under åren som sjukgymnast, dansare, skådespelare, yogi och mystiker. Mina kurser och evenemang syftar till att visa andra vägen till en lyckligare kropp med mer kraft och att skapa en gemenskap med likasinnade. Jag använder mig av kroppskännedoms- och teaterövningar, guidad och fri dans, meditation, yoga och visualiseringar. 

Namnet Ovaninunder relaterar till hur kropp och psyke, det övre och undre, det uttalade och det undermedvetna, det inre och det yttre är en enhet. Arbeta med en del och allt förändras.